Cursusinformatie

Radiologie in de orthodontistenpraktijk – een update

Dr. Gerard Sanderink

vrijdag 12 april 2019 –  Heineken Experience  –  Amsterdam

Cursusinformatie

Algemeen

De cursus is exclusief bestemd voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Ook orthodontisten zijn van harte welkom om aan de cursus deel te nemen. Deelname aan het symposium is inclusief lunch, koffie, thee, drankjes, hapjes, deelnamecertificaat en WACO-accreditatiepunten. Voor de deelnemers zijn flesjes water beschikbaar om tijdens de voordrachten te gebruiken. Kijk elders op de website voor meer informatie over het cursusprogramma, de spreker en de Stichting Booy Foundation.

Accreditatie

Na de cursus ontvangen alle deelnemers een certificaat dat aantoont dat zij weer voor 5 jaar aan de eisen voor bij- en nascholing op het gebied van de radiologie voldoen. De Wetenschappelijke en Accreditatie Commissie (WACO) van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) heeft voor deelnemende orthodontisten 4 accreditatiepunten aan de cursus toegekend.

Betaling

Deelnemers dienen zich via automatische incasso in te schrijven (zie: Inschrijving). Na aanmelding wordt hier een bevestiging van toegestuurd. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Annuleren

Bij annulering van uw cursusdeelname vóór 12 maart 2019 wordt het inschrijfgeld retour gestort met aftrek van € 35,- administratiekosten. Bij afzeggingen na 12 maart 2019 worden de verschuldigde kosten niet meer gerestitueerd. Annulering kan uitsluitend via e-mail: penningmeester@booyfoundation.nl

Gratis WiFi

Gebruikersnaam: HEINEXP

Wachtwoord: Hein168Exp2

Huisregels
 • Roken is uitsluitend buiten op het balkon naast de presentatieruimte op de bovenste verdieping van de Heineken Experience toegestaan.
 • Tijdens de cursus kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u dit melden bij de registratiebalie op de dag van de cursus.
 • Door inschrijving voor cursus verklaren de deelnemende orthodontisten en praktijkmedewerkers de cursusorganisatie en de Stichting Booy Foundation niet aansprakelijk te stellen voor enige tijdens de cursus opgelopen schade of letsel van eigendommen of personen. 
Cursuslocatie

Alle presentaties worden in het Koelschip van de Heineken Experience gehouden. Deze zaal bevindt zich op de bovenste verdieping van de oude Heineken brouwerij. Vanaf het aangrenzende balkon heeft u een schitterend uitzicht over Amsterdam. De catering wordt in de eronder gelegen Molenzolder verzorgd. Daar bevinden zich ook de garderobe en de registratiebalie. Bij de entree op de begane grond wordt u naar de liften geleid.

Het gebouw van de Heineken Experience is een uniek museum, gevestigd in de voormalige, eerste brouwerij van Heineken. De wereldberoemde brouwerij werd in 1867 geopend. Nog steeds staan er de gigantische koperen ketels die werden gebruikt om het oorspronkelijke Heineken bier te brouwen. Een interactieve ontdekkingsreis door de brouwerij laat u op een fascinerende manier kennismaken met alle facetten van het biermerk. De Heineken Brouwerij Tour begint op de begane grond en duurt ongeveer een uur. Klik hier voor meer informatie over deze populaire toeristische attractie.

Vlak achter het gebouw ligt het Marie Heinekenplein, waar zich talloze kroegjes, cafés, restaurants en (verwarmde en overdekte) terrasjes bevinden. Ook op het vlakbij gelegen Gerard Douplein en het – even de Albert Cuyp oversteken – Van der Helstplein barst het van gezellige horecagelegenheden. Het Museumplein met het Rijksmuseum, Van Gogh en Stedelijk Museum bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van de Heineken Experience. Vóór de brouwerij bevindt zich de Heineken Experience halte van de Canal Boat. De Heineken Experience ligt ook langs de route van de Canal Bus. Vanaf het gebouw loop je in een paar minuten naar de halte ‘Albert Cuyp Market’ van de Canal Bus.

De unieke cursuslocatie biedt volop mogelijkheden om er een gezellig praktijkuitje van te maken! 

Bereikbaarheid
 • Algemeen
  De Heineken Experience bevindt zich aan de Stadhouderskade 78, 1072 AE Amsterdam (tel. 020-523 9222, info@heinekenexperience.com, www.heinekenexperience.com). De Heineken Experience is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Direct naast de Heineken Experience bevindt zich een parkeergarage.
 • Tram
  Vanaf centraal station neemt u lijn 16, 24 of 25 en stapt u uit bij halte ‘Stadhouderskade’. Vanuit de richting ‘Leidseplein’ kunt u lijn 7 naar Flevopark nemen of lijn 10 naar Azartplein en uitstappen bij halte ‘Weteringscircuit’.
 • Auto
  Volg vanaf alle richtingen Ring Amsterdam A10 en neem op de ringweg de afslag S110. Volg de borden Centrum en ten slotte Stadhouderskade. Ga naar de APCOA parkeergarage ‘Heinekenplein’ vlak naast de Heineken Experience.
 • Parkeren
  • APCOA parkeergarage ‘Heinekenplein’, Eerste van der Helststraat 6, 1072 NV Amsterdam
  • Parkeergarage ‘Museumplein’, Van Baerlestraat 33B, 1071 AP Amsterdam
  • P+R Olympisch Stadion, Olympisch Stadion 44, 1076 DE Amsterdam

  Per auto krijgt u voor maximaal 5 personen gratis OV-retourkaartjes. Tram 24 vertrekt vanaf het Stadionplein en stopt vlak naast de Heineken Experience (halte ‘Stadhouderskade’)

 

Routekaart