Inschrijving

Ortho Actueel

Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen, Lars van Driel

vrijdag 27 januari 2023  –  Heineken Experience  –  Amsterdam

INSCHRIJVING

Het congres van 27 januari 2023 ‘Ortho Actueel’ is exclusief bestemd voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Orthodontisten zijn ook van harte welkom om aan het congres deel te nemen. Via onderstaand digitaal inschrijfformulier kunnen deelnemers zich online voor het congres inschrijven.

Betaling geschiedt automatisch door middel van de bij de inschrijving afgegeven machtiging tot een éénmalige incasso van de totale inschrijvingskosten voor alle congresdeelnemers van de praktijk. Het inschrijfgeld bedraagt 175 euro per deelnemer. Bij registratie na 20 december 2022 is de entreeprijs 190 euro. De inschrijfkosten zijn inclusief pauzeconsumpties, lunch, drankjes, hapjes, flesjes water tijdens de presentaties, deelnamecertificaat en WACO accreditatiepunten. Bij inschrijving verklaart u met de voorwaarden vermeld in de ‘Congresinformatie’ en de ‘Privacyverklaring’ van deze website akkoord te gaan.

Congres "Ortho Actueel" 27 januari 2023

Booy Foundation Congres 27 januari 2023
Voer een nummer in van 1 tot 30.
Geef hier het totale aantal deelnemers aan, inclusief eventuele orthodontist(en).
Namen Deelnemers(Vereist)
Voornaam
Achternaam
 
Betaling(Vereist)
Ondergetekende machtigt hierbij de Booy Foundation te Heerenveen om eenmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening.
Graag het volledige IBAN nummer invoeren (18 cijfers/letters)
MM slash DD slash JJJJ
Aanmelding en betaling

Ondergetekende machtigt middels bovenstaand formulier de Booy Foundation te Heerenveen om éénmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening. Deze incasso zal vanaf 20 december 2022 worden uitgevoerd ten gunste van IBAN NL14 ABNA 041.90.28.765 t.n.v. Stichting Booy Foundation, Heerenveen.

Het is van groot belang dat u ten behoeve van de automatische incasso de bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de bankrekeninghouder correct invult.

Alle items zijn verplichte velden. Wanneer u na het versturen dit inschrijfformulier nog steeds in beeld heeft staan, zijn waarschijnlijk niet alle velden (correct) ingevuld. Deze velden zijn nu rood aangeduid. U dient deze velden dan alsnog in te vullen en het formulier opnieuw te versturen.

Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het hierboven door u opgegeven mailadres. In het geval dat u deze mail niet ontvangt, verzoeken wij u vriendelijk direct contact op te nemen met de penningmeester van de Booy Foundation penningmeester@booyfoundation.nl (s.v.p. graag eerst uw spam-box even controleren).