Ga naar de inhoud

Lessen uit de Praktijk (Dag Hayé)

Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen, Lars van Driel

vrijdag 12 januari 2024  –  Heineken Experience  –  Amsterdam

CONGRESINFORMATIE

Algemeen

Het congres ‘Ortho Actueel’ is exclusief bestemd voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Ook orthodontisten zijn van harte welkom om aan het congres deel te nemen. Alle presentaties zijn in het Nederlands.

Deelname aan het congres is inclusief lunch, koffie, thee, drankjes, hapjes, deelnamecertificaat en WACO accreditatiepunten. Voor de deelnemers zijn flesjes water beschikbaar om tijdens de voordrachten te gebruiken. Kijk elders op de website voor meer informatie over het congresprogramma, de sprekers en voordrachten en de Stichting Booy Foundation.

Accreditatie

Na het congres ontvangen alle deelnemers een certificaat dat aantoont dat zij scholing op het gebied van vastzittende orthodontische apparatuur hebben gevolgd. Er zijn voor orthodontisten die aan het congres deelnemen 4 accreditatiepunten door de Wetenschappelijke en Accreditatie Commissie (WACO) van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO) toegekend.

Daarnaast ontvangen assisterenden voor het onderdeel ‘röntgennascholing’ een certificaat dat voldoet aan de verplichte 5-jaarlijkse röntgennascholing.

Betaling

Deelnemers dienen zich via automatische incasso inschrijven (zie: Inschrijving). Na aanmelding wordt hier een bevestiging van toegestuurd. Het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijving geschiedt op volgorde van aanmelding.

Annuleren

Bij annulering van uw congresdeelname vóór 12 december 2023 wordt het inschrijfgeld retour gestort met aftrek van € 35,- administratiekosten. Bij afzeggingen na 12 december 2022 worden de verschuldigde kosten niet meer gerestitueerd. Annulering kan uitsluitend via e-mail: penningmeester@booyfoundation.nl

Gratis WiFi

Gebruikersnaam: HEINEXP

Wachtwoord: Hein168Exp2

Huisregels

 • Roken is uitsluitend buiten op het balkon naast de presentatieruimte op de bovenste verdieping van de Heineken Experience toegestaan.
 • Tijdens het congres kan het zijn dat er foto’s gemaakt worden. Wij willen u wijzen op uw portretrecht. Indien u niet in beeld wilt komen, dan kunt u dit melden bij de registratiebalie op de dag van het congres.
 • Door inschrijving voor congres verklaren de deelnemende orthodontisten en praktijkmedewerkers de congresorganisatie en de Stichting Booy Foundation niet aansprakelijk te stellen voor enige tijdens het congres opgelopen schade of letsel van eigendommen of personen.

Congreslocatie

Alle presentaties worden in het Koelschip van de Heineken Experience gehouden. Deze zaal bevindt zich op de bovenste verdieping van de oude Heineken brouwerij. Vanaf het aangrenzende balkon heeft u een schitterend uitzicht over Amsterdam. De catering wordt in de eronder gelegen Molenzolder verzorgd. Daar bevinden zich ook de garderobe en de registratiebalie. Bij de entree op de begane grond wordt u naar de liften geleid.

Het gebouw van de Heineken Experience is een uniek museum, gevestigd in de voormalige, eerste brouwerij van Heineken. De wereldberoemde brouwerij werd in 1867 geopend. Nog steeds staan er de gigantische koperen ketels die werden gebruikt om het oorspronkelijke Heineken bier te brouwen. Een interactieve ontdekkingsreis door de brouwerij laat u op een fascinerende manier kennismaken met alle facetten van het biermerk. De Heineken Brouwerij Tour begint op de begane grond en duurt ongeveer een uur. Klik hier voor meer informatie over deze populaire toeristische attractie.

Vlak achter het gebouw ligt het Marie Heinekenplein, waar zich talloze kroegjes, cafés, restaurants en (verwarmde en overdekte) terrasjes bevinden. Ook op het vlakbij gelegen Gerard Douplein en het – even de Albert Cuyp oversteken – Van der Helstplein barst het van gezellige horecagelegenheden. Het Museumplein met het Rijksmuseum, Van Gogh en Stedelijk Museum bevindt zich op slechts 10 minuten loopafstand van de Heineken Experience. Vóór de brouwerij bevindt zich de Heineken Experience halte van de Canal Boat. De Heineken Experience ligt ook langs de route van de Canal Bus. Vanaf het gebouw loop je in een paar minuten naar de halte ‘Albert Cuyp Market’ van de Canal Bus.

De unieke congreslocatie en biedt volop mogelijkheden om er een gezellig praktijkuitje van te maken!

Bereikbaarheid

 • Algemeen De Heineken Experience bevindt zich aan de Stadhouderskade 78, 1072 AE Amsterdam (tel. 020-523 9222, info@heinekenexperience.com, www.heinekenexperience.com). De Heineken Experience is eenvoudig bereikbaar met het openbaar vervoer. Direct naast de Heineken Experience bevindt zich een parkeergarage.
 • Openbaar vervoer Trams 1, 7, 19 en 24 en metro 52 stoppen om de hoek.
 • Auto Volg vanaf alle richtingen Ring Amsterdam A10 en neem op de ringweg de afslag S110. Volg de borden Centrum en ten slotte Stadhouderskade. Ga naar de APCOA parkeergarage ‘Heinekenplein’ vlak naast de Heineken Experience.
 • Parkeren
  • APCOA parkeergarage ‘Heinekenplein’, Eerste van der Helststraat 6, 1072 NV Amsterdam
  • Parkeergarage ‘Museumplein’, Van Baerlestraat 33B, 1071 AP Amsterdam
  • P+R Olympisch Stadion, Olympisch Stadion 44, 1076 DE Amsterdam

Bij P+R Olympisch Stadion kunt u goedkoop parkeren. Per auto kunt u er voor maximaal 5 personen OV-retourkaartjes krijgen. Tram 24 vertrekt vanaf het Stadionplein en stopt vlak naast de Heineken Experience (halte ‘Stadhouderskade’).

Routekaart