Ga naar de inhoud

Sprekers

ORTHO ACTUEEL (mét gecertificeerde röntgennascholing)

Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen, Lars van Driel

Vrijdag 19 januari 2024  –  Heineken Experience  –  Amsterdam

SPREKERS

Aarnoud Hoekema

Aarnoud Hoekema

Aarnoud Hoekema (1977) volgde zijn studie tandheelkunde aan de Rijksuniversiteit Groningen (1996 – 2001). Hierna combineerde hij promotieonderzoek, de studie geneeskunde en de opleiding kaakchirurgie (UMCG, 2001 – 2011). In 2007 promoveerde hij op het proefschrift “Oral-Appliance Therapy in Obstructive Sleep Apnea-Hypopnea Syndrome: a Clinical Study on Therapeutic Outcomes”. Aarnoud Hoekema is werkzaam als kaakchirurg in het Tjongerschans Ziekenhuis te Heerenveen. Zijn aandachtsgebied betreft onder andere slaapapneu, orthognatische chirurgie en gecombineerd chirurgisch-orthodontische behandelingen. Verder is hij betrokken bij postdoctoraal slaapapneu onderzoek (ACTA). Sinds 2017 participeert hij in de autotransplantatie werkgroep Friesland.

Pauline Sterenborg

Pauline Sterenborg

Bijna 30 jaar heeft Pauline Sterenborg als tandarts gewerkt in haar eigen praktijk. Vanwege artrose in de handen is ze nu op een andere manier met dit mooie vak bezig: met PBS Advies helpt ze (mond)zorgpraktijken met het winnen en behouden van tevreden patiënten en blije medewerkers. Vanuit haar ervaring en expertise traint en begeleidt ze teams en individuele (mond)zorgmedewerkers bij het ontwikkelen van een gastvrije(re) werkomgeving. Dat doet ze vanuit de stellige overtuiging dat gastvrij werken je werk leuker maakt – zowel voor het team, de medewerker als de patiënt.

Reiner Hoogeveen

Reinier Hoogeveen

Reinier Hoogeveen studeerde in 1984 af aan de Rijks Universiteit Utrecht als tandarts. Eerst in de algemene praktijk in Rotterdam, waarna hij zich steeds meer toelegde op het vakgebied van de orthodontie en de tandheelkundige radiologie. Op dit moment is hij drie dagen per week werkzaam bij Meteren Orthodontie  Sinds 2011 is hij tevens 2 dagen per week universitair docent en onderzoeker bij de afdeling Tandheelkundige Radiologie aan ACTA in Amsterdam. In 2013 behaalde hij een Postgraduate Master in orthodontie aan de Donau Universiteit in Krems, Oostenrijk. In juni 2014 voltooide hij de opleiding Coördinerend Stralingsdeskundige aan het Boerhave Instituut te Leiden. In 2016 promoveerde hij aan de Vrije Universiteit op het proefschrift over beperking van de stralingsdosis voor de patiënt in de orthodontische praktijk.

Lars van Driel

Lars van Driel

Lars van Driel is drugsexpert, trainer en eigenaar van Bureau Maatschappelijke Zorg, een innovatief bureau dat zich richt op de ontwikkeling van voorlichtingsmateriaal, trainingen en management op het gebied van verslavingszorg.

Hij is lange tijd verbonden geweest aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en al ruim 18 jaar actief in de verslavingszorg.

Ook is hij senior instructeur bij het Rode Kruis en eigenaar van Medical Support, een organisatie die zich richt op evenementenhulpverlening en het organiseren van EHBO en BHV trainingen voor organisaties en bedrijven in Nederland en België.

Daarnaast is hij eigenaar van EHBDD, een expertise- en kenniscentrum op het gebied van verslavingszorg en evenementenhulpverlening die EHBO-intructeurs en EHBO’ers traint en adviseert.

Let op: Het congres is helemaal volgeboekt. Inschrijving is niet meer mogelijk!