Meteen naar de inhoud

Congres ‘Ortho Actueel’

Ortho Actueel

Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen, Lars van Driel

vrijdag 19 januari 2024  –  Heineken Experience  –  Amsterdam

Algemene informatie

Het congres Ortho Actueel is exclusief bedoeld voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Ook orthodontisten zijn van harte welkom.

Tijdens het congres presenteren de bekende sprekers Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen en Lars van Driel een bijzonder gevarieerd programma. Achterenvolgens komen de volgende onderwerpen aan bod:

• autotransplantaties

• gastvrijheid in de praktijk

• röntgenscholing

• drugs in de orthodontie

Actuele onderwerpen waar je in de dagelijkse orthodontie mee te maken krijgt. Bovendien voldoet de lezing van Reinier Hoogeveen aan de eisen die worden gesteld aan de periodieke röntgennascholing van assisterenden.

Een onderhoudend en nuttig congres met lekker eten en drinken. Het afwisselende programma en de fantastische congreslocatie bieden volop gelegenheid er een gezellig praktijkuitje van te maken.

Voor orthodontisten zijn 4 WACO accreditatiepunten toegekend. Deze worden automatisch in PE-online bijgeschreven.

Assisterenden ontvangen 2 certificaten:
• 1. voor deelname aan het congres ‘Ortho actueel’.
• 2. voor het onderdeel ‘röntgennascholing’ van Reinier Hoogeveen. Dit certificaat voldoet aan de 5-jaarlijkse verplichte nascholing voor assisterenden.

Kijk elders op de site voor meer informatie over het congres, de congreslocatie, de sprekers en topics. Klik hier om voor het congres in te schrijven.

Scan QR code voor downloaden website