Ga naar de inhoud

Congres ORTHO ACTUEEL

ORTHO ACTUEEL (mét gecertificeerde röntgennascholing)

Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen, Lars van Driel

Vrijdag 19 januari 2024  –  Heineken Experience  –  Amsterdam

Algemene informatie

Het congres ORTHO ACTUEEL is bedoeld voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Ook orthodontisten zijn van harte welkom.

Tijdens het congres presenteren de bekende sprekers Aarnoud Hoekema, Pauline Sterenborg, Reinier Hoogeveen en Lars van Driel een gevarieerde mix aan onderwerpen. Achtereenvolgens komen de volgende topics aan bod:

• autotransplantaties

• gastvrijheid in de praktijk

• röntgenscholing

• drugs in de orthodontie

Actuele onderwerpen waar je in de dagelijkse orthodontie mee te maken krijgt. Bovendien voldoet de lezing van Reinier Hoogeveen volledig aan de eisen die worden gesteld aan de periodieke röntgennascholing van assisterenden.

Een gezellig en nuttig congres met lekker eten en drinken. Het afwisselende programma, de uitstekende catering en de fantastische congreslocatie bieden ook volop mogelijkheden er een gezellig praktijkuitje van te maken.

Voor orthodontisten zijn 4 WACO accreditatiepunten toegekend. Deze worden automatisch in PE-online bijgeschreven.

Assisterenden ontvangen 2 certificaten:
• 1. voor deelname aan het congres ORTHO ACTUEEL.
• 2. voor het onderdeel röntgennascholing van Reinier Hoogeveen. Dit belangrijke certificaat voldoet aan de 5-jaarlijkse verplichte nascholing voor assisterenden.

Een ideale gelegenheid om samen met gelijkgestemde orthodontisten en orthodontie-assistenten aan de verplichte röntgennascholingseisen te voldoen. Hou er rekening mee dat de belangstelling voor het congres groot is. Onze beide vorige congressen waren snel volgeboekt!

Kijk elders op de site voor meer informatie over het congres, de congreslocatie, de sprekers en topics. Klik hier om voor het congres in te schrijven.

Let op: Het congres is helemaal volgeboekt. Inschrijving is niet meer mogelijk!

Scan QR code voor downloaden website