Meteen naar de inhoud

Congres ‘Lessen uit de praktijk’

Algemene informatie

In 2022 is Hayé Remmelink met pensioen gegaan.

Vanaf 1985 was hij werkzaam als orthodontist in Almelo. In datzelfde jaar promoveerde hij in Groningen op een prijswinnend proefschrift over schedelnaden van de bovenkaak. Schisis en tandheelkundige slaapgeneeskunde hadden zijn bijzondere aandacht. In 1987 introduceerde hij mandibulaire repositie apparaten (MRA’s), beugels tegen snurken en obstructief slaapapneu (OSA). Onder meer was hij secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Schisis en Craniofaciale Afwijkingen (NVSCA), voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Orthodontisten (NVvO), oprichtend secretaris van de Nederlandse Vereniging voor Tandheelkundige Slaapgeneeskunde (NVTS), voorzitter van de Stichting Booy Foundation, voorzitter van de European Begg Society of Orthodontics (EBSO), examinator specialistenopleiding orthodontie en lid van landelijke richtlijn-werkgroepen voor OSA bij kinderen en volwassenen. Hayé is erelid van de NVTS.

Het congres Lessen uit de praktijk staat in het teken van Hayés afscheid. De nadruk van dit bijzondere congres ligt op actuele ontwikkelingen voor de dagelijkse orthodontiepraktijk. Er treden maar liefst 9 sprekers op: Christo Boxum, Manuel Nienkemper, Aarnoud Hoekema, Nicoline van der Kaaij, Hans Booij, Lotte Veldhuijzen van Zanten, Sandy van Teeseling, Anne-Marie Renkema en Hayé Remmelink. Alle sprekers hebben veel ervaring en komen zelf uit de praktijk. Zij staan bekend om betekenisvolle en klinisch gerichte presentaties.

De veelzijdigheid van goede sprekers en praktische onderwerpen maken dit congres een bijzonder interessant event.

Het congres is bedoeld voor orthodontisten en orthodontisten in opleiding. Voor orthodontisten zijn 5 WACO accreditatiepunten toegekend. Deze worden automatisch in PE-online bijgeschreven.

Kijk elders op de site voor meer informatie over het congres, de congreslocatie, sprekers en topics. Klik hier om voor het congres in te schrijven.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is QR.png
Scan QR code voor downloaden website