Inschrijving

Het congres van 2 november 2018 Sámen voor goede orthodontie! is exclusief bestemd voor teamleden van orthodontistenpraktijken. Orthodontisten zijn ook van harte welkom om aan het congres deel te nemen! Via onderstaand digitaal inschrijfformulier kunnen deelnemers zich online voor het symposium inschrijven.

Betaling geschiedt automatisch door middel van de bij de inschrijving afgegeven machtiging tot een éénmalige incasso van de totale inschrijvingskosten voor alle congresdeelnemers van de praktijk. Het inschrijfgeld bedraagt 150 euro per deelnemer. Bij registratie voor 1 oktober is de entreeprijs 130 euro. De inschrijfkosten zijn inclusief pauzeconsumpties, lunch, drankjes, hapjes, flesjes water tijdens de presentaties, deelnamecertificaat en WACO-accreditatiepunten. Bij inschrijving verklaart u met de voorwaarden vermeld in de Congresinformatie en het privacybeleid akkoord te gaan.

Aanmelding Congres Booy Foundation 2 november 2018

Ik registreer mij hierbij voor het congres van 2 november 2018
  • Geef hier het totaal aantal deelnemers aan, inclusief de orthodontisten.
  • VoornaamAchternaam 
    Add a new row
    Geef hier van iedere deelnemer de voor- en achternaam op.
    Ondergetekende machtigt hierbij de Booy Foundation te Heerenveen om eenmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening.
  • Graag uw volledige IBAN nummer invoeren (18 cijfers/letters)

Inschrijving en betaling

Ondergetekende machtigt middels onderstaand formulier de Booy Foundation te Heerenveen om éénmalig de totale kosten inzake bovenstaande inschrijving af te schrijven van zijn/haar bankrekening. Deze incasso zal vanaf 1 oktober 2018 worden uitgevoerd ten gunste van IBAN NL14 ABNA 041.90.28.765 t.n.v. Stichting Booy Foundation, Heerenveen.

Het is van groot belang dat u ten behoeve van de automatische incasso de bankrekeningnummer en de tenaamstelling van de bankrekeninghouder correct invult.

Alle items zijn verplichte velden. Wanneer u na het versturen dit inschrijfformulier nog steeds in beeld heeft staan, zijn waarschijnlijk niet alle velden (correct) ingevuld. Deze velden zijn nu rood aangeduid. U dient deze velden dan alsnog in te vullen en het formulier opnieuw te versturen.

Na het versturen van uw inschrijving ontvangt u binnen enkele minuten een bevestigingsmail op het hierboven door u opgegeven mailadres. In het geval dat u deze mail niet ontvangt, verzoeken wij u vriendelijk direct contact op te nemen met de penningmeester van de Booy Foundation penningmeester@booyfoundation.nl (s.v.p. graag eerst even uw spam-box even controleren).

 

 

 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven